ПРОГРАМИ

ПРОГРАМИ

Само при нужда ли се обръщате към зъболекар?

Колко често си правите профилактични прегледи и какво включват те?

Случвало ли ви се е чрез профилактика да предотвратите заболяване?

Повечето хора намират различни причини, за да обяснят липсата на грижа за здравето на устата и зъбите си. Някои дори забравят да ходят на профилактични прегледи. А редовният контакт и посещенията при личния стоматолог са необходимост, за следенето и поддържането на оралното здраве.

Приоритет в работата на esteticoplus (център за дентална естетика) е да предлага гъвкави програми, които да за пациентът да бъде информиран и да получи съвременна и навременна стоматологична грижа.

esteticoplus има специално разработени програми, включващи всички услуги и лечения, за по-добър достъп и оптимален финансов баланс. 

КАКВО ВКЛЮЧВАТ ПРОГРАМИТЕ?

ПРОГРАМА БИЗНЕС е възможност за фирми, които държи на служителите си и искате да ги мотивирате допълнително, това е  добър вариант за допълнителни услуги към пакета от социални придобивки. Доволен служител – добър служител.

СТАНДАРТ - Използват се преференциални условия и отстъпки

Безплатна профилактика и консултации за 1 година.

Едно почистване на зъбен камък.

Отстъпка от 10 % за всяка процедура*.

БИЗНЕС +

Безплатни профилактични прегледи и консултации за 1 година.

Едно почистване на зъбен камък.

Фирмата поема 50% от лечението, а останалите 50% са за сметка на служителя.

Отстъпка от 10 % за всяка процедура*, която сума се разпределя по равно между работодател и служител.

ПРОГРАМИ БИЗНЕС са предназначени за малки и средно големи фирми, които искат да предложат качествена стоматологична грижа за своите служители. Възползвайте от преференциалните условия и направете служителите си по уверени с красиви усмивки.

ПРОГРАМА СЕМЕЙСТВО

Семейният зъболекар се грижи за вас и вашите близки, следи и напомня, че е настъпил моментът за профилактичен преглед, запознат е със здравния ви статус, проследява проблемите и може да състави най-доброто лечение.

С ПРОГРАМА СЕМЕЙСТВО Вие получавате:

Отстъпка от всяко лечение и услуга или всяка една процедура в размер на 10%.

Профилактична грижа през цялата година.

Безплатно почистване на зъбен камък при минимум 5 процедури на пациента. Това почистване би могло да се преотстъпи на друг член от семейството.

Очаквайте и  програма "ПРИЯТЕЛИ"

*Стойността на абонаментната карта за дадения вид програма е 10 лв. и важи една година от дата на абонамента. В случай, че служител прекрати трудовите си отношения с даден работодател, взел/закупил абонаментна карта, то работодателят е длъжен своевременно да уведоми esteticoplus.

* За една процедура се счита цялостното лечение на един зъб, като отстъпката се прави от крайната цена на лечението му.