ПЪЛНА ПРОМЯНА

ПЪЛНА ПРОМЯНА

Усмивката е  здраве, красота и начин на живот. Усмивката – това сте Вие. Всеки човек е уникален, ето защо индивидуалният подход на работа и лечение е абсолютно задължителен.

Съвременната дентална медицина се  характеризира с едно повишено разбиране към страховете и притесненията на пациента. Доброто здравословно състояние и красота на Вашата усмивка, може да ви накара да се чувствате уверени, да промени начина  по който мислите за себе си и начина, по който другите се отнасят с Вас – начина Ви на живот.

Естетичната стоматология може  да преобрази оцветените, отчупени или криви зъби в зашеметяващи усмивки. Но създаването на красива усмивка не е по шаблон, тя е строго индивидуална, а някои от характеристиките, които правят една красива усмивка са:

- Вашата усмивка подхожда на Вашия тен  на кожата и специфичните нюанси на очите си;

- Вашата усмивка отговаря на пропорциите и структурата на лицето Ви;

- Вашата усмивка изглежда естествено, дава чувство на комфорт;

Вашата усмивка е здрава – тя е цялостен показател за здравето на устната кухина.

Фокусът на нашата практика е в прилагането на съвременни  техники за лечение, както и използването на безопасни за организма материали.

В център за дентална естетика esteticoplus предлагаме следните естетични процедури, които могат да доведат до пълната промяна на Вашата усмивка:  

 - фотополимерни обтурации (пломби), фотополимерни фасети, еталокерамични корони и мостове, обикновени пластмасови протези и порцеланови обтурации(пломби), порцеланови фасети, циркониеви корони и мостове, еластични протези, терапии на лице с ботокс и хиалуронови филъри.