УСЛУГИ

УСЛУГИ

esteticoplus предлага голямо разнообразие от процедури за по-красива усмивка, която може значително да подобри естетическия баланс и красотата на лицето ви.

Тук може да изберете както от стандартните методи на лечение: фотополимерни обтурации (пломби), фотополимерни фасети, металокерамични корони и мостове, обикновени пластмасови протези, ендодонтско (кореново) лечение, хирургия, така и от съвременни методи като: безболезнена анестезия, порцеланови обтурации(пломби), порцеланови фасети, циркониеви корони и мостове, еластични протези и терапии на лице с ботокс и хиалуронови филъри.

Стареене вече не означава, че ще страдате от загуба на зъби. Вашите зъби са с предназначение  за цял живот. Денталното здраве е основен компонент на общото физическо здраве. Загуба на зъби може да доведе до промени в лицевия контур и да създаде проблеми в храносмилателния тракт. A правилната програма на лечение и профилактика са от съществено значение за постигане и поддържане на здравето на устната кухина.

Редовните прегледи и превантивни грижи могат да помогнат на зъболекаря, за да открие дадено стоматологично заболяване в ранен стадий, което прави лечението по-лесно и по-комфортно. Ранното откриване на даден проблем помага на пациента да избегне по-сложните и скъпоструващи процедури. 

Професионализъм, качество и уважение са ценности, на които ние държим, а Вие може да разчитате на нашата ангажираност.

Не отлагайте посещението при зъболекар, красивата усмивка изисква внимание и грижи, красивата усмивка не е даденост.

Свържете се с нас!  Запазете си час! Елате и направете своя преглед с визуализация! Всичко струва - 30 минути